Festivalprogram CODAdancefest 2021

CODA Oslo International Dance Festival har gleden av å invitere til festival 20. – 30. Oktober, 2021. Denne årlige festivalen vil tradisjonen tro ha som mål å vise forestillinger med et bredt utvalg av dans fra scenekunstfeltet.

20.-30.oktober i år blir det festival igjen! Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til åpningen av festivalen, på Månefisken, onsdag 20. oktober – med gjestekuratorene Ulf Nilseng, Anne-Line Lønnbu Kirste og Luke Pell.

Årets tittel, «𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒎𝒆𝒏𝒏𝒆𝒔𝒌𝒆𝒕», gir assosiasjoner til det futuristiske og til kunstig intelligens, men når vi i 2021 ser oss rundt, ser vi supermennesker overalt: vanlige mennesker omgitt av usikkerhet, som gir alt i frontlinjen, som ser sine drømmer knuses, og som likevel klarer å holde et håp om forandring i live. Men hvor er kunstens plass i dette landskapet?

‘Et superhumanistisk verk vil få deg til å føle – til å le, gråte, skjelve; til å overveldes av medfølelse’ Nicholas Treadwell, britisk kunstner.

KLIKK HER FOR FESTIVALPROGRAM 2021

CODA Oslo International Dance Festival – Skandinavias største festival for samtidsdans

Tekst av Stine Nilsen og Sofie Amiri

 

Partnere

Dansens Hus, Black Box teater, Den Norske Opera og Ballett, Riksscenen, Bærum Kulturhus, Vega Scene, MUNCH, PRODA, SKUDA, Musikk- og teaterforum, PRAXIS Oslo, Norsk Skuespillersenter, Dans og Teatersentrum, Kritikersalongen, Norges Dansehøyskole.

Støttet av Kulturrådet, Oslo Kommune, Fritt Ord, Goethe institut, Kulturtanken