Breakbattle

Sjokoladefabrikken

22. september - Kl 18.00

Breaker´ne som har holdt på siden 80-tallet har blitt voksne, og break er ikke lenger en tenåringssyssel. Breakdance er et unikt kunstuttrykk, og Coda-festivalen inviterer til Breakbattle på Sjokoladefabrikken. Her får du se både veteranene i 40-årene og de unge up-and-coming stjernene. 5 skandinaviske breakere har fått velge seg fem europeiske eller amerikanske motstandere, som møtes til battles. Det blir kvinnelige og mannlige breakere, verdensstjerner og nykommere, ulike stiler og uttrykk, og et knippe dansere med stor spennvidde. Arrangemantet er satt sammen av den norske breaker´en Christopher Diaz, og blir en severdighet. Diaz ønsker å gjøre break tilgjengelig for nye publikumsgrupper og vise noe av spennvidden i danseformen.

Christopher Diaz har drevet med Breakdance i ti år, og er medlem av dansegruppa Ghost Crew som er regjerende norgesmestere i breakdance. Han har reist mye og deltatt på store interansjonale arrangmenter i Europa og USA.

Kvelden er todelt og starter med battles og jamsessions mellom artistene, nordiske
mot europeiske/amerikanske. Fra Norge kommer T – Killa, Freeze og Flaco fra Sverige og fra Finland deltar de unge breakdanserne Anniina Tikka og Ima. Videre kommer Alien Ness (USA), Grazy og Movie(ES), Gassama (F) og Xisco (NL).
DJs er Elvis (S)and Aidan (GB)

Alkoholfritt og åpent for alle aldersgrupper fra kl. 18 til 21. Kvelden fortsetter kl. 22 med klubb, DJs og jamsessions. Her vil det være åpent for spontan jamming og dansing.

Presseoppslag
Dagsvisen
Østkantavisa