CODA X Dansekollektivet //Club Edition

CODA Oslo International Dance Festival og Dansekollektivet gjentar fjorårets suksess og byr opp til dans med Vin&Valsen, clubbin´ og dj under fiskehjellene på SALT lørdag 26.mai.

Salt Art Music

26. mai - Kl 19.00

Under fiskehjellene i Oslos havn vil Dansekollektivet i samarbeid med CODAwarmupfest by opp til samtidsdans med tre unge norske koreografer med Vin&Valsen, clubbin, dj på taket og dansefilmer i badstua. Forestillingen vil bestå av tre koreografier: this/connect, jeg.meg.her og Thawing med en varighet på tilsammen 60 min

this/connect med lyd og bevegelse bearbeider tematikken mennesket og teknologi.

jeg.meg.her
Trine Lise Moe ble ferdig utdannet fra KHiO i 2016 og har siden endt utdanning jobbet frilans som utøvende dansekunstner med virke i Oslo. Jeg.meg.her. blir hennes første soloprosjekt som skal vises den 26.mai.

Thawing
Thawing. betyr blant annet. smelte eller åpne seg opp, bli mindre nummen. Stykket er koreografert av Alexander Aarø i samarbeid med dansere fra flere nordiske land. Det er en del av en større forestilling, Artic Dreams. som hadde premiere i kulturhuset Katuaq i Nuuk i Grønland november 2017, og ble initiert av dansekunster Maliina Jensen som selv bor i Grønland.

Vin&Valsen» er visning av profesjonell dansekunst på utradisjonelle scener for dans i Oslo sentrum som arrangeres av Dansekollektivet. I 2015 gikk startskuddet for arrangementet og de har nå arrangert konseptet ved 20 forskjellige tilfeller.

Ta med en venn og avslutt kvelden med dans, klikk deg inn på arrangementet