Contemporary class

PRODA / Rom for Dans

16. oktober - Kl 10.30

17. oktober - Kl 10.30

18. oktober - Kl 10.30

19. oktober - Kl 10.30

20. oktober - Kl 10.30

Jamie Watton er grunnlegger av Physical Recall Dance Company og har skapt en lang rekke verk som koreograf for både scene og film. Her leder han en release-basert klasse med utgangspunkt i egne studier med amerikanske Susan Klein og spanske Angels Margarit. Med utgangspunkt i både stående og gulvbaserte bevegelser utforsker Watton en økonomisk bruk av kroppen med fokus på pust og benyttelsen av egen kroppsvekt.

Stine Nilsen for Jamie Watton mandag 16.10

Klassen i samtidsdans mandag 16. Oktober vil bli undervist av Stine Nilsen – CODA festivalens nye kunstneriske leder! Klassen gjennomføres med live musikk ved Roger Matte.

Stine Nilsen har jobbet som freelance danser og pedagog siden hun studerte på Trinity Laban Conservatoire of Movement and Dance, London, 1993-97. Siden 2007 har Stine vært kunstnerisk co-direktør for Candoco Dance Company, og hun er nå kunstnerisk leder og festivaldirektør for CODA Oslo International Dance Festival.

Klassen er release-basert – med mye bevegelse og dynamikk, og hvor hele rommet tas i bruk. Det legges særlig vekt på artikulasjoner og bruk av pust. Ofte settes et tema i starten av klassen, som blir retningsgivende for bevegelsesarbeidet gjennom økten.

Bli med oss og danse i gang årets CODA-festival!

Jamie Watton er på plass fra og med tirsdag 17. oktober.