Deep Dish

Dansens Hus

15. oktober - Kl 19.00

I Deep Dish inviterer Chris Haring fire dansere til et overdådig festmåltid. Bordet er dekket – ikke bare med frukt og grønnsaker – her er det vannlopper og sjøanemoner også, de slåss om plass i vanntanken som projiseres på bakteppet. Det er både vakkert og dekadent, ikke minst når hvite småmark danser til en arie av Händel!

Deep Dish er en barokk installasjon, en raffinert iscenesatt blanding av dans og film som tas opp der og da av danserne, med håndholdt kamera.

Hagemotivet kan ses som et uttrykk for menneskenes streben etter kontroll og vår fåfengte flukt fra egen forgjengelighet. Samtidig er det et bilde på vekst og formering, som hele tiden fører til at noe nytt trer frem.

Liquid Loft ble etablert i 2005 av blant andre koreografen Chris Haring, musikeren Andreas Berger, danseren Stephanie Cumming og dramaturgen Thomas Jelinek. De stiller samtidsdansen sammen med annen samtidskunst for å skape altomfattende kunstverk, både installasjoner og forestillinger. I 2007 ble de tildelt Gulløven for beste forestilling under Biennalen for dans i Venezia.