En dans på skinner

Rommen Scene

17. oktober - Kl 20.00

Forestilling | site specific | workshop

En dans på skinner vil barn og unge sammen med profesjonelle dansere fra Panta Rei Danseteater og 2Faced Dance Company skape koreografier for T-bane, trikk og holdeplasser mellom Stovner og Oslo Sentrum og Trikkehallen på Kjelsås og Oslo Sentrum.

Prosjektet har tre faser: I FASE 1 skal ungdom koreografere korte sekvenser, duetter og gruppestykker sammen med danserne i Panta Rei Danseteater og 2Faced Dance Company. I FASE 2 formes koreografiene for de forskjellige fysiske miljøene i og rundt trikk, t-bane og holdeplasser. I FASE 3 presenteres endelig resultatet som reisende forestillinger.

Det er danseteateret som blir rammen til En dans på skinner. De reisende forestillingene skal forholde seg til det stedsspesifikke der billedliggjøring og mye løft og annet kontaktarbeid vil prege koreografiene.

Det vil være mellom 60-80 barn og unge som deltar i prosjektet. Mellom 7-12 profesjonelle utøvere danser sammen med ungdommene. En dans på skinner skal ha identitet og trender blant barn og unge som tematisk utgangspunkt.