Flying Low

Rom For Dans

12. oktober - Kl 10.15

13. oktober - Kl 10.15

14. oktober - Kl 10.15

15. oktober - Kl 10.15

16. oktober - Kl 10.15

Denne workshopen fokuserer hovedsaklig på danserens forhold til gulvet. I undervisningstimene brukes enkle bevegelsesmønstre som omfatter pusten, hurtighet og frigjøring av energi gjennom kroppen for å skape et forhold mellom senter og leddene. Det fokuseres også på skjelettets struktur, noe som vil gi danseren økt kroppsbeherskelse og bevissthet. Klassene består av partnerarbeid og bevegelsesuttrykk som utforsker fysikkens primære lover; sammentrekning og utvidelse.

Hvor kommer ”Flying-Low” fra?

Når David Zambrano begynte å danse profesjonelt i en alder av 21, kastet han seg så fullt og helt inn i dansen at han etterhvert ødela fotens mediale bue og ikke kunne stå oppreist på egenhånd på 6 måneder. Istedenfor å la dette sette en stopper for hans dansekarriere, brukte han det til å utvikle en teknikk som nå undervises over hele verden.

David Zambrano

I mer enn 20 år har David Zambrano vært en sentral skikkelse i det internasjonale dansemiljøet, og hans lidenskap for kulturell utveksling påvirker fremdeles hans arbeid. Ved å bo og arbeide i Amsterdam, og undervise og opptre internasjonalt, er Zambrano en ambassadør og bindeledd mellom flere grenser når han bringer sammen scenekunstnere fra hele verden til sine prosjekter. En inspirerende pedagog, en spennnende artist, en nyskapende koreograf. Hans utvikling av teknikkene “Flying-Low” og “Passing Through” er blant de nyeste innovasjonene og har bidratt til å lede improvisasjonsdans inn i en spennende fremtid. Mange av prosjektene hans har innflytelse på hans undervisningsmetode, og gjør den levende og interessant for studenter over hele verden.