FRIDANS!

Riksscenen

21. oktober - Kl 23.00

Den store danseuka i hovedstaden når sitt klimaks i Riksscenens mørke kjeller. 

CODA avsluttes med eksplosiv aften og fridans! Thomas Prestø har kuratert en melorytmisk eventyr med vestafrikanske rytmer, som maner fram en uimotståelig danseglede. Sidiki Camara og Ibou Sissoko tar deg med på en musikalsk reise, der kroppens bevegelser blir til levende melodi, utført av dyktige musikere.

I hjertet av konseptet ligger en dyp respekt for de opprinnelige formene av musikk og dans. Sidiki og Ibou ønsker å bringe tilbake den autentiske opplevelsen av musikk som oppsto fra kroppens naturlige rytmer. De afrikanske melorytmiske strenginstrumentene vil flette seg sammen med pulserende perkusjon, og skape en hypnotiserende og energisk atmosfære.

DJen som blir med oss denne kvelden, kommer med en Senegalesisk vri, og vil ta med seg den eksplosive energien fra vestafrikanske rytmer til dansegulvet. La deg omfavne av fengende trommerytmer, livlige basslinjer og en magisk miks av moderne og tradisjonelle lyder. DJen vil sørge for at musikken fortsetter å flyte gjennom hele kvelden, og det blir også mange kjente låter, forsterket med live perkusjon. Vi tror og håper at dansegleden aldri tar slutt!