Fun, Laughs, Good Time

Den Norske Opera og Ballett

2. oktober - Kl 18.30

Når man ser tilbake på Judy Garland og relasjonen hun hadde til sine fans, så kan man si at rollen hennes som vertinne var den viktigste. Dette på tross av at hun var en fantastisk performer. Hun ble vertinne for den kraftfulle feiringen av kjærlighet som oppsto spontant på konsertene hennes. Hennes enorme appell skapte en kontekst som samlet publikum til en enhet.

Fun, Laughs, Good Time ønsker å gi fokus til situasjonen som publikum, lyset, lyden, kostymene, utøverene og scenografien skaper sammen. Fun, Laughs, Good Time er vertinnen, som guider og legger til rette for situasjonen. Fun, Laughs, Good Time benytter muligheten til å bruke tiden vi har sammen i teateret til å skape noe som ikke eksisterer utenfor. Fun, Laughs, Good Time vil tilby noe separat, annerledes, og muligens bedre, varmere og mer glamorøst enn verden utenfor. Vi skaper situasjonen sammen, og situasjonen blir vår diva.

Ludvig Daae er en ung norsk dansekunstner, utdannet ved P.A.R.T.S. i Belgia og Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Han er bosatt i Stockholm, og under en residensperiode ved MDT i Stockholm har han utviklet Fun, Laughs, Good Time, som får Norgespremiere under årets CODA-festival.