Maze: Shifting Boundaries

Å flytte grenser gjennom dans: en filmatisk danseopptreden fra den andre siden av verden.

vierlive.no

11. oktober - Kl 12.00

Da verden stengte ned som følge av Covid-19, kunne ikke våre samarbeidspartnere i Hong Kong (Passoverdance) lenger reise til Oslo for å gjenskape sin forestilling Maze: Shifting Boundaries. Maze er derfor omformet til et møte mellom en filmregissør, 24 dansere og en koreograf. 11. oktober kan du oppleve dem hjemme, i din egen stue.

Innenfor et rammeverk av 24 kvadrater, flyttes og snus 24 dansere og 35 bevegelige pilarer, slik at rommet er i konstant endring. Forestillingen tar for seg grensene som preger våre samfunnsstrukturer, og hvordan disse hele tiden kan endres. Det ene øyeblikket beveger danserne seg mellom pilarene; i det neste flytter de på pilarene – og oppfordrer publikum til å tenke nytt og å utforske forskjellige mulige former for frihet.

Maze: Shifting Boundaries er en forestilling av Pewan Chow, som i 2017 mottok prisen for Årets artist (Dans) fra Rådet for Kunstnerisk utvikling i Hong Kong, og som er artistisk leder for Passoverdance. Det er også en oppfølger til Maze, som i 2013 vant The Hong Kong Dance Award for Outstanding Independent Production
(Fremragende Uavhengig Produksjon).

Filmcrew:
Producer Michelle Ho
Co-producer Gard Erik Mortensen, Vierlive
Director Felix Chan
Directors adviser Haakon Mathisen, Vierlive
DOP Samuel So
Steadicam Operator Magnum Chan
Easyrig Operator Pang Chan
Coordinator Dennis Lau
Live Streaming Engineer Cohen Leung