Rock me baby

Bærum Kulturhus

20. oktober - Kl 10.00

20. oktober - Kl 12.00

21. oktober - Kl 12.00

21. oktober - Kl 14.00

Rock me Baby er en danse- og teaterkonsert for de yngste – med fengende rockeriff og melodier, glitrende kostymer og humor, i et tempo og volum som passer for alle.

Rock me Baby er en forestilling for barn mellom 0-5 år, med et scenisk uttrykk man sjelden opplever i kunstmøter for de yngste:

Tunge rockeriff, fengende melodier, poetiske lydlandskap og absurde scener skaper begeistring blant små og store i publikum.

Hva kan kunst for de yngste være?

Med visuelle og lydlige uttrykk fra rockens verden utfordres publikum til å undre seg over hva kunst for de yngste kan være – i trygge rammer og selvsagt innenfor et akseptabelt lydnivå.

Utøverne fremstår som et band, satt sammen av fem håndplukkede musikere, dansere som inviterer små og store inn til et særegent og lekende univers

Glitrende, kritikerroste kostymer

Innen glamrocken og puddelrocken på 1970- og 80-tallet ble grensene mellom kjønn mindre tydelige, og artistene framsto ofte med et androgynt uttrykk.

Når ensemblet i Rock me baby, som består av fem mannlige utøvere utforsker denne historiske trenden, frigjør det nye muligheter for hva kjønn kan være.

Kjell I. Nordstrøm, for mange særlig kjent fra underholdningsserien Maskorama på NRK, har designet forestillingens spektakulære kostymer.

«Kostymene viser både små og store at det er lov å være mann på hvilken måte man vil her i verden», skrev anmelder Hilde Halvorsrød i Periskop.

 

Rock me Baby er skapt av Øystein Elle og Karstein Solli, som tidligere har samarbeidet om flere populære forestillinger for små barn, vist både nasjonalt og internasjonalt.