Danseworkshop

Rommen Scene

8. oktober - Kl 13.00

9. oktober - Kl 13.00

CODAUng tilbyr trening for ungdom i høstferien

CODAUng inviterer i samarbeid med The Planet til inspirerende workshops for ungdom med instruktøren Huyen Huyhn fra Circle – Det Norske Hip Hop huset

Huyen Huynh er utdannet danser, koreograf og instruktør i København, utdannet dansepedagog på KHiO og har etterutdannet seg på kurs i New York, Los Angeles, Chicago, London og Paris. Hun har over 12 års erfaring som profesjonell hiphop danser, koreograf og dansepedagog i både inn- og utland.

Circle er et profesjonelt hiphop dansekompani bestående av anerkjente nasjonale og internasjonale danseutøvere. Circle er også Norges første hiphop dansestudio med åpne dansekurs for alle aldre og nivåer. Studioet har egne elevkompanier, workshops og sosiale arrangementer.

Er du glad i å danse, så kom og bli inspirert!

The Planet
Stovner Bydel satser på dans. Vi har etablert et Dansefyrtårn, “The Planet”, som utvikler dans med utgangspunkt i ungdommens eget uttrykk. De har utviklet egne produksjoner, deltar på Dansens Dager og har rundt 100 ungdommer i aktivitet hele året.

Bydel Stovner er en flerkulturell bydel og ungdommen representerer et kulturelt mangfold der ulike nasjonaliteter og stilarter er representert. For å heve kvaliteten på dansemiljøet og tilby ungdommen mulighet til å utforske dansen videre ønsker vi å knytte kontakter med det profesjonelle dansemiljøet.