Workshop Ivan Wolfe

Rom for Dans

15. september - Kl 09.30

16. september - Kl 09.30

17. september - Kl 09.30

18. september - Kl 09.30

19. september - Kl 09.30

20. september - Kl 09.30

21. september - Kl 09.30

22. september - Kl 09.30

Ivan Wolfe er en karismatisk danser som har danset i N.Y. kompanier som David Parsons, Elisa Monte, Joyce Tristler og Danny Buraczeski Jazz Dance og han har danset på teatre og i festivaler over hele verden. Han bor nå i Sveits hvor han samarbeider og gjør forestillinger med Cie DRIFT. Internasjonalt er Ivan en etterspurt pedagog i Movement Research, kontaktimprovisasjon Feldenkrais Method© som han også er sertifisert for.

Ivan har bl.a. arbeidet med Carolyn Carlson, Ultima Vez, Mark Tompkins, Julyen Hamilton, Lisa Nelson, Twyla Tharp, og Milton Myers, Mark Morris

Hans klasser retter seg mot dansere som har ønske om å utforske. Om å finne nye muligheter å arbeide med kroppen på og som utvikles til danseriske sekvenser. (Ta med knebeskyttere).
Feldenkrais Awareness Through Movement (ATM)

Feldenkrais er en metode for å lære, å lære hvordan det er mulig å bevege seg friere og lettere, hvordan bære mindre stress i kroppen, og slutte å gjøre ting som forårsaker smerte i kroppen. Det handler om å lære gjennom og med kroppen.

Kontaktimprovisasjon er en form for partnerarbeid, som utforsker kommunikasjon mellom to kropper i bevegelse som er i fysisk kontakt med hverandre. Fri, spontan kontaktimprovisasjon krever sensitivitet for berøring, tyngde, bevegelse, øyeblikket og impuls. Konstant forandring av vektoverføring.