Workshop Marc Brew

Kunsthøgskolen i Oslo

14. oktober - Kl 10.30

Påmelding til workshoppen er via PRODAs nettside.

Om workshopen

Marc underviser en release-basert klasse og workshop.
Fra sitt unike perspektiv og ferdighet i inkluderende praksis bruker Marc klare visuelle bilder, beskrivelser og demonstrasjoner i undervisningen sin. Gjennom sine undervisningsmetoder gjør han det mulig for danserne å tenke selv og bruke læren hans til det beste de kan gjøre. Hans «can do»-tilnærming i timene fokuserer på fortsettelsen av energi og flyt i og rundt kroppen, gjennom å se på lengde, linje, plassering og tilpasning.

Marc underviser inkluderende i alle sine workshops for at klassen skal være tilgjengelig for alle. Dette oppnås gjennom informasjon i løpet av timen på følgende måter når det er nødvendig:

Fysisk demonstrasjon for å vise handling, dynamikk og plassering.
Visuelle bilder for å oppnå riktig kvalitet og fysisk følelse.
Lydbeskrivelse som gir tydelig avstand, retning, veier og timing.
Praktisk demonstrasjon for å muliggjøre korrekt holdning og justering.

Krav til deltakere

For å være med på workshopen  må du være profesjonell innen dans og/eller scenekunst (utøver, pedagoger eller koreograf).

Bio

Marc Brew er en anerkjent koreograf med funksjonsvariasjon. Han tok danseutdannelsen sin ved Victorian College of the Arts og Australian Ballet School, og har jobbet internasjonalt i over 24 år som regissør, koreograf, danser, pedagog og foredragsholder. Brew var meddirektør ved Scottish Dance Theater, med-kunstnerisk sjef for Ballet Cymru i Wales, assosiert kunstner ved Tramway Theater i Skottland i 2015, og kunstnerisk sjef for AXIS Dance Company i årene 2017-2021.