Nye fjes til festivalteamet

Ønsk vår nye markeds og kommunikasjonsanvarlig Achy Ouafik og produsent og produksjonskoordinator Ingvild Kristin Kirkvik velkommen!

Etter 4 år som markedsansvarlig og prosjektleder for CODA begir Sofie Amiri seg ut på nye utfordringer, og starter i ny jobb hos Nasjonalbiblioteket. Vi takker for innsatsen og 4 fine år, og ønsker deg masse lykke til i din nye jobb. Vi kommer til å savne deg.

Hils på vår nye marked og kommunikasjonsansvarlig Achy Ouafik. Achy kommer fra stillingen som kommunikasjonsmedarbeider hos Norsk Publikumsutvikling. Han er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring, og har bred erfaring innen fagfeltet.  Achy har et brennede engasjement for kunst og kultur, og har en lang fartstid i bransjen, blant annet fra Warner Music Norway, Oslo World, NOPA og Øyafestivalen. Han var også en del av CODA-teamet i 2021 som markedskoordinator og SoMe-ansvarlig.

Achy uttrykker et stort engasjement for den nye jobben.

– Dette er en fantastisk spennende oppgave å ta fatt på. Jeg er utrolig motivert og klar for å sette i gang med å kommunisere, markedsføre og tilgjengeliggjøre all den fantastiske dansen CODA presenterer til flest mulig. Dans er utrolig gøy, og det tror jeg veldig mange er enig med meg i. 

 

I tillegg til Achy er vi så heldige å få med Ingvild Kristin Kirkvik som produsent og produksjonskoordinator. Ingvild var også med oss i fjor. Hun er utdannet skuespiller ved NSKI Høyskole og har siden da vært med på å forme teaterkompaniet Spiller ingen rolle som hun nå er daglig leder for. I dag jobber hun som produsent og utøvende kunstner på både egne og andres prosjekter.

Ingvild gleder seg også til å sette i gang.

– Det å jobbe med CODA åpner opp for veldig mange spennende møter mellom mennesker, både lokalt og internasjonalt. Jeg er utrolig glad for å komme så tett på et så mangfoldig og variert miljø som det dansefeltet er, og gleder meg stort til å komme i gang med alle samarbeid, festligheter og produksjoner som skjer hos CODA år! 

Velkommen til Achy og Ingvild!