Oslo Koreografiske

Existing work ready for touring:

Soft Machine
I Soft Machine er publikum gjester i et skrudd og praktfullt TV-show. Et oppblåsbart TV-studio setter scenen for en skrudd tv-sending, hvor menneskets mørke sider får kameraet vendt mot seg. Det er minuttet før det hele kollapser, men det tenker vi ikke på nå! Det er aldri for tidlig å bli konsument eller kanskje bli konsumert?

Soft Machine er en flerdimensjonal forestillingsopplevelse for alle over tre år. Oslo Koreografiske er et kunstnerkollektiv som koreograferer lys, lyd, scenografi og mennesker. Med denne forestillingen vil de skape refleksjoner og nye måter å se vår børsnoterte hvileløse verden på, – for både små og store. Selv om mange er opptatte av klima og miljø, fylles likevel boden av ting vi ikke trenger, og tilværelsen av nye trender vi velger å følge. Er konsumerisme og miljø blitt et stort paradoks?

Bio:

OSLO KOREOGRAFISKE
Et kunstnerkollektiv som jobber koreografisk med dans, lys, lyd, scenografi og publikum. Kollektivet jobber strategisk og målrettet mot å levere stor, kompromissløs kunst for de aller minste målgruppene.

Landskapet er energisk, surrealistisk, visuelt og fantasifullt. Verkene spiller på hver enkelt tilskuers forutsetning for assimilasjon. Kan et barns perspektiv berike eller åpne opp for nye forståelser hos voksne, og vice versa? Følgelig tar vi mål av oss å lirke i de etablerte konvensjonene som finnes i scenekunst for barn.

W E   A R E   S Y M P H O N Y  var kompaniets første produksjon som etter sin urpremiere i 2018 har opplevd stor suksess.

N E W  N O R M A L  var et stedspesifikt koreografisk og scenografisk koronaprosjekt som fant plass i Oslos bybilde. Nå er Oslo Koreografiske i gang med sitt neste prosjekt for voksne og barn:

S O F T  M A C H I N E  – et prosjekt som forsøker å jobbe med kompliserte temaer som konsumerisme, fake news og propaganda for et publikum fra tre år.