Performance i bybildet – åpning! GRATIS

Lørdag 10.oktober åpner CODA warmupfest vol.2 med danse- og lydkunstnere før seminar og film på Vega Scene.

Lørdag 10. oktober åpner CODA warmupfest vol.2 med tre danse- og lydkunstforestillinger, som fremføres på Operataket, Vaterlandsbrua, Vigelandsparken og på Vega Scene. Du vil kunne oppleve alt fra en ung dansekunstner som fremfører en solo i vann, til en koreograf som har holdt på i flere årtier og som byr på utdrag fra sin jubileumsforestilling. Det Elektriske Korps stiller med sine synkroniserte, elektroniske trommebokser, og et mannskap på syv. De tre forestillingene fremføres rundt om i Oslo sentrum fra kl. 12 og utover, Det Elektriske Korps fra kl.14:00

OBS OBS! Ulike tidspunkt og lokasjoner for ulike forestillinger

Vi legger til rette for at CODA være en trygg plass for publikum å oppleve dansekunst. Alle arrangementer og forestillinger under festivalen følger FHI’s retningslinjer for smittevern. Vi takker for at du hjelper oss med å ta hensyn til smittevern, holde 1 meters avstand og ikke komme dersom du har forkjølelsessymptomer.

Det Elektriske Korps (DEK)
Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen

Det Elektriske Korps (DEK) er et lydkunstverk for offentlige rom, bestående av bærbare trommemaskiner som er konstruert slik at de – gjennom rytmene de produserer – innbyr til dans og bevegelse gjennom gatene.

Lise Nordal//Kvadratet

Fire dansere utforsker et avgrenset område i labyrinten ved fontenen i Vigelandsanlegget. Utdraget Kvadratet er en del av forestillingen V, som markerte Lise Nordals 40 års jubileum som koreograf, i 2018. Koreografien forener poesi med matematikk, og kombinerer stramme mønstre med bevegelsesmessige overraskelser.

Karianne Andreassen//OPP/HAV

OPP/HAV reflekterer over menneskets fascinasjon for og relasjon til havet. Den utforsker spenningsfeltet mellom kjærlighet til og redsel for dette ukjente landskapet – og hvordan vi, som en gang kom derfra, kun er besøkende i et ukjent territorium nå. Soloen er en del av et større prosjekt med samme tittel.