Audition utlysning for 2 dansere med funksjonsnedsettelse

Vil du jobbe med en ny danseforestilling med internasjonale dansekunstnere? Audition i Oslo 26.-27. mars 2022.

Bli med på audition for den nye forestillingen til koreograf Marc Brew og assistentkoreograf Georgie Rose, et samarbeid mellom CODA Oslo International Dance Festival og Den Norske Opera & Ballett. Jobbeperiode er workshops våren 2022, innstudering 2 uker juni/juli og forestillinger oktober og desember 2022.

Vi søker to dansekunstnere med funksjonsnedsettelse, basert i Norge, med sterke utøvende og skapende ferdigheter og profesjonell erfaring. I prosjektet vil det til sammen være med åtte dansere, med og uten funksjonsnedsettelse.

Kontrakten er basert på Norske Dansekunstner sine satser.

Dansere som søker må ha:

 • Sterk utstråling på scenen
 • Profesjonell eller sammenlignbar danseerfaring
 • Tekniske ferdigheter på høyt nivå
 • Gode ​​improvisasjonsevner
 • Sterke kommunikasjonsevner
 • En evne til å huske eller gjenta materiale
 • En forpliktelse til å samarbeide og være en del av et team

Søknaden skal inneholde: 

 • CV, bilde, video som viser hvordan du beveger deg.
  Alle dokumenter må sendes samlet.
 • Et motivasjonsinnlegg (brev, video eller muntlig opptak) som sier noe om hvorfor du ønsker å være med i denne forestillingen. Dette skal være kort og konsist, maks 1 min/1 A4-side og vil ha stor betydning for utvelgelsen.
 • Bekreftelse på at man er tilgjengelig alle datoer for prosjektet, se under praktisk informasjon.

Send søknad til info@codadancefest.no innen fredag 7.mars 2022. Alle søkere vil få svar innen 11.mars og aktuelle søkere inviteres til fysisk audition lørdag 26.mars og søndag 27.mars.

OBS– gi beskjed om det er spørsmål rundt tilrettelegging og/eller behov for tegnspråktolk eller synstolking.

Lokalet er studio på Den Norske Opera & Ballett, som har heis og universell utforming.

Ta kontakt med Ingvild Kristin Kirkvik, ingvild@codadancefest.no dersom du har spørsmål om utlysningen.

Dette prosjekter er i samarbeid med Den Norske Opera & Ballet, og er støttet av Nordisk Kulturkontakt.
En svensk danser og en finsk danser vil også inngå i prosjektet, støttet av Nordisk Kulturkontakt.

————————————————————-

Informasjon om forestillingen og koreograf:

un-be-known (arbeidstittel)

Audition for å skape et nytt 15 min stykke, un-be-known, for et ungt inkluderende kompani, av koreograf Marc Brew (Marc Brew Company), med assisterende koreograf Georgie Rose (Nasjonalballetten).

Om koreografen og hans arbeid:

Marc Brew Company startet i 2008 og kombinerer en intens kroppslighet med ømt uttrykk for å utforske en emosjonell fortelling innen dans. Med utgangspunkt i både moderne teknikk og klassisk ballett trekker verket på den unike fysikken til hver utøver. Marcs forestillinger, laget i samarbeid med funksjonsnedsatte og ikke-funksjonsnedsatte kunstnere, er ærlige, usentimentale og gjenkjennelig.

Marc Brew er en australsk/britisk utøver, regissør og koreograf. Nå med base i Skottland nær Coalburn, Lanark, Marcs kritikerroste verk har turnert over hele verden. I 2015 skapte han ‘Exalt’, det første inkluderende verket for Independance og Scottish Ballet,og ‘For nå er jeg… ‘ ble valgt til å være en del av det første inkluderende Edinburgh Fringe-programmet. Hans utendørsarbeid ‘(i)land’ ble bestilt for Glasgow 214 Cultural-programmet og Without Walls. Marc har også produsert verk for en rekke høyt profilerte selskaper som AXIS Dance Theatre (USA), Candoco Dance Company, Scottish Dance Theatre, Touch Compass (NZ), Amy Seiwert’s Imagery (USA), The London Contemporary Dance School og YDance.