CODA FEIRER 20 ÅR

BLÅ

13. oktober - Kl 20.00

CODA Oslo International Dance Festival fyller 20 år i år, og dét skal feires med stor jubileumsfest!

Torsdag 13.oktober inviterer vi publikum til fest, performance, klubb, voguing og dans på BLÅ, hvor CODA arrangerte flere av sine klubbkvelder gjennom 2002-2006. Nå er vi tilbake for å feire festivalens begynnelse, men også fremtid – der nåtid møter tradisjon.

For anledningen har vi invitert noen av landets råeste dansere, scenekunstnere og artister som alle er drevet av sin kjærlighet til klubbscenen, menneskene og dansen.

Til denne helt spesielle kvelden kommer ingen ringere enn Siri & Snelle – som i over 30 år har jobbet sammen i spennet fra happenings til større sceneproduksjoner, egenproduserte forestillinger, vist ved Dansens Hus siden 2004 og bestillingsverk for blant annet Without Walls Festival i San Diego og Carte Blanche.

Videre følger et spesialkomponert DJ-sett fra Ost & Kjex , en av Norges største elektronikaduoer som består av Tore «Jazztobakk» Gjedrem og Petter «Hi-Fi» Haavik. For sitt første album «Some Cheese but not all Cheese comes from the Moon» i 2004 ble de nominert til Alarmprisen i klassen elektronika. I 2010 kom oppfølgeren Cajun Lunch som ble nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen elektronika.

 

Ost & Kjex. Foto: Henrik Lindal

 

Kvelden avsluttes med stor VOGUING-FEST.

Voguing oppsto i det afrikansk-amerikanske og latin-amerikanske LHBTQ+-miljøet i Harlem i New York og har fra dag én handlet om å skape et «safe space» der man kan uttrykke seg fritt som den man er eller vil være. KOSO CLUB har i anledning CODAs jubileumsfest teamet opp med voguehuset Kiki House of Meraki for å skape en klubb- og danseoppvisning du sent vil glemme. Vær forberedt på interaktive Meraki-dansere som beveger seg sømløst over gulvet i takt med klubbmusikk levert av KOSO CLUB sine resident-DJs.

Hold av 13.oktober for en helaften med live-DJs, dansekunstnere, voguing – og andre spennende overraskelser!