CODA x TREKANTEN

Trekanten

13. oktober - Kl 21.00

Bli med på en uforglemmelig klubbkveld i ekte CODA-ånd fredag 13.oktober; housesession, residens-DJ’er og dansing, akkurat slik som det gjøres i undergrunnscenen i New York.

Med oss for kvelden har vi MUD, som siden 2015 har arrangert events på klubbscener som Revolver, Blå, Ingensteds og Jaeger Oslo. MUD har sine røtter i house, funk, disco og boogie-sjangeren, og gjenskaper atmosfæren som har eksistert i klubb- og undergrunnsscenen i New York helt siden begynnelsen av 80- tallet.

DJ Niwin aka Nikolai og DJ Ghar घर aka Niket snurrer plater denne kvelden. Niwin er en grunnleggerne av MUD Session Oslo, hvor han også er resident DJ. Han har lang fartstid som DJ i house-miljøet, og produserer og spiller Hip Hop,

Funk, Disco og House musikk. Niket er en danser og DJ inspirert av den lokale, streetdans- og klubbscenen i Oslo; hans bakgrunn fra indisk perkusjon har satt tydelige spor gjennom lidenskapelig interesse for rytmer uavhengig av sjanger.

Kvelden avsluttes med et sett av den mye omtalte DJ-en Adipop. Hun skapte ville dansetilstander da hun spilte på Øyafestivalen og Vinjerock ifjor sommer, og har tidligere gjestet klubber i Stockholm, London og New York.

 

Klubbkvelden foregår på Trekanten – en av de mest unike og spennende møteplassene i Oslo akkurat nå. Med sitt brutalistiske uttrykk og monumentale scenerom, er det duket for en dansefest av de sjeldne – midt på Tullinløkka. Det blir digg vin til hyggelige priser og andre overraskelser! Sees!

 


 

OM MUD:

MUD (Movement Undefined)

MUD startet opprinnelig som en åpen ‘House session’ for bevegere på tvers av forskjellige bakgrunn. Konseptet ble skapt i New York av det kvinnelige House danse crewet MAWU i 2009, og ble videreført til Oslo i 2015. Siden har MUD vært et felles møtepunkt hvor vi i house kulturens ånd deler kjærligheten for musikken og klubbkulturen.

Konseptet har hovedsakelig sine røtter i house, funk, disco og boogie-sjangeren, og har som mål å gjenskape atmosfæren som har eksistert i klubb- og undergrunnsscenen i New York helt fra begynnelsen av 80- tallet.

For mer info om MUDS månedlige events, sjekk ut Facebook og Instagram.

OM DJ-ene

DJ  Ghar घर aka Niket, er en DJ fra Oslo. DJ Ghar घर har fra tidlig vært en sentral del av MUD Session Oslo, hvor han er resident DJ, arrangør og promotør for klubbkvelder, samt andre åpne kulturelle innslag. Når dette er sagt, har DJ Ghar allerede lang fartstid og god fotfeste i house-miljøet. Han er en danser og DJ med sterkt fokus i musikk-undergrunnen, som er svært inspirert av den lokale, streetdans- og klubbscenen i Oslo.

Fra tidligere har DJ Ghar घर bakgrunn i indisk perkusjon, noe som har satt sine spor ved lidenskapelig interesse for rytmer uavhengig av sjanger. Som ildsjel, prøver DJ Ghar घर å utforske og utvide sin musikalske horisont, ved å kontinuerlig lete etter (crate digging) ny musikk. Som forkjemper av vinylformatet, er dette godt reflektert i hans voksende samling.

Han har allerede spilt på klubber som The Villa, Dattera Til Hagen, Jaeger Oslo, Revolver, Uhørt, Blå, Ingensteds og Godthåb, og har hatt gleden av å varme opp for artistene Andreas Saag (SE), Lay-Far (RU), Tenderlonious (UK), Jaubi (AU/PAK), Crackazat (SE/UK), Mark de Clive-Lowe (UK/NZ/JP), Vanessa Freeman (UK) og Fényan

(FR).

DJ Niwin:

Niwin aka Nikolai, er en DJ og produsent fra Oslo, som går under artistnavnet Niwin. Som en av grunnleggerne av MUD Session Oslo, hvor han ogsåer resident DJ, har han allerede lang fartstid i

house-miljøet. Ved siden av åvære DJ, jobber han som musikkprodusent og lydteknikker, og er lidenskapelig opptatt av musikk og musikkformidling.

Niwin har produsert musikk for en rekke sceneproduksjoner på steder som Bærum Kulturhus pg Dansens hus, samt komponert og produsert for en rekke artister som Maria Lotus og Kevzta mfl.

Niwin gir også ut egen musikk, siste utgivelse var EP’n ‘Just Dance’ som ble utgitt på det britiske labelet Closer To

Truth. Han har allerede spilt på klubber som The Villa, Dattera Til Hagen, Jaeger Oslo, Revolver, Uhørt, Blå og

Ingensteds, og har hatt gleden av å varme opp for artistene Andreas Saag (SE), Lay-Far (RU), Crackazat (SE/UK), Mark

de Clive-Lowe (UK/NZ/JP), Vanessa Freeman (UK) og Fényan (FR).

Niwin er for øyeblikket DJ for og en sentral del av MUD.

ADIPOP (NO)

Adipop har spilt på klubber i inn- og utland siden 2012. Den Oslo-baserte DJen spiller i hovedsak elektronisk musikk med hint og referanser til rnb, hiphop, dancehall, reggae og afro. Adipop har spilt på festivaler som Øyafestivalen og Vinjerock. I tillegg har hun gjestet klubber i Stockholm, London og New York. Djen har varmet opp for internasjonale navn som Kingdom og Jillionaire, og laget radioshow for Radar Radio i UK. Hun har også gjort mikser for blant annet Rinse FM og NTS Radio og gitt ut musikk på det franske indielabelet HTS.