Dry Act #2: South Domino

Dansens Hus

27. september - Kl 19.00

28. september - Kl 14.00

Dry Act # 2: South Domino undersøker likhetene mellom populære spill og lokalsamfunnet som en sosial struktur, i form av sosial interaksjon, beslutningsevne og konkurranseinstinkt. Svaret viser seg å være den enkle logikken av å vinne og tape, som framkommer i hele vårt samfunn.

Prosjektet fokuserer på typiske populære spill: Truco i Argentina, Tavla eller Backgammon i Tyrkia og Xiangqi (kinesisk sjakk) i Kina, og består av tre deler: en reise-dokumentar med folklore, Tavla mestere og utspekulerte sjakkspillere, en danseforestilling som spiller etter sine egne regler og et ny-oppfunnet brettspill.

Human Works ble etablert i 2009 av den norske dansekunstneren Anne-Linn Akselsen og argentinske regissøren Adrián Minkowicz, begge med base i Brüssel. Adrián Minkowicz er et multitalent; han både skriver, regisserer og opptrer som skuespiller og stand-up komiker. Anne-Linn Akselsen har danset med blant andre Anne Teresa de Keersmaeker/Rosas og hun har de siste årene også markert seg som koreograf.

Les mer på www.workspacebrussels.be og www.facebook.com/Human Works