Søstre 11 år etter

Bærum Kulturhus

28. oktober - Kl 19.00

29. oktober - Kl 19.00

I 2003 laget Haugen Produksjoner forestillingen Søstre

Dette ble en stor publikumssuksess og spilte hele 180 ganger for 25.000 publikummere i alle aldre, oppkjøpt av blant annet Riksteatret og Den kulturelle skolesekken. Søstre 11 år etter er den frittstående etterfølgeren.

Siden den første forestillingen Søstre er Haugensøstrenes mor død, og tantene deres er preget av høy alder. Liv Hanne og Anne Katrine danser fortsatt 11 år senere. Hvordan er relasjonen mellom dem nå? Hva har konfrontasjon med døden gjort? Et ønske om nok en gang å treffe sine fargerike tanter på film, sammen med et ønske om å sette fokus på aldring, tap og død – som en utfordrende, men ikke desto mindre naturlig del av livet, gjør at Haugensøstrene vil skildre det neste kapittelet om søsterskap og nære relasjoner, inspirert av egen familie.

«Det hele er så mesterlig gjennomført at jeg ikke kan huske om jeg pustet under hele forestillingen. Jeg kan bare huske at noe grep hardt om hjertet, og holdt fast…» Helle Østvik, Finnmark Dagblad.

Forestillingen hadde urpremiere på Dansens Hus i Oslo 9. mai 2014. Den ble i tillegg vist som gjestespill på Hålogaland Teater i Tromsø, Hammerfest, Sandnes og Umeå i Sverige.