Performance i bybildet

Opplev dans og lydinstallasjon i bybildet under CODA warmupfest vol.2 10.oktober!

Oslo by

10. oktober - Kl 12.00

Lørdag 10. oktober åpner CODA warmupfest vol.2 med tre danse- og lydkunstforestillinger, som fremføres ved Operataket, Vaterlandsbrua, Vigelandsparken og på Vega Scene. Du vil kunne oppleve alt fra en ung dansekunstner som fremfører en solo i vann, til en koreograf som har holdt på i flere årtier og som byr på utdrag fra sin jubileumsforestilling. Det Elektriske Korps stiller med sine synkroniserte, elektroniske trommebokser, og et mannskap på syv. De tre forestillingene fremføres rundt om i Oslo sentrum fra kl. 12 og utover, Det Elektriske Korps fra kl.14:00.

OBS OBS! Ulike tidspunkt og lokasjoner for ulike forestillinger

Det Elektriske Korps (DEK)
Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen
Det Elektriske Korps (DEK) er et offentlig lydkunstverk, bestående av bærbare trommemaskiner som er konstruert slik at de innbyr til rytmer og bevegelse gjennom gatene.
Det Elektriske Korps spiller seg fra Operaallmenningen (OPP/HAV) 14:00, til Vaterlandsparken, tar T-Banen fra Grønland T – Majorstuen T, og vidre opp til Vigelandsparken (Kvadratet). Spiller også på VEGA Scene 18:00 i forbindelse med CODA’s åpningsfest.

Lise Nordal//Kvadratet
Fire dansere utforsker et avgrenset område i labyrinten ved fontenen i Vigelandsanlegget. Kvadratet er en del av forestillingen V, som markerte Lise Nordals 40 års jubileum som koreograf i 2018. Koreografien forener poesi med matematikk, som kombinerer stramme mønstre med bevegelsesmessige overraskelser.
Spilletider: 12:00, 14:00 og 16:00

Karianne Andreassen//OPP/HAV
OPP/HAV reflekterer rundt menneskets fascinasjon og relasjon til havet. Den utforsker spenningsfeltet mellom kjærlighet og redsel for dette ukjente landskapet og hvordan vi en gang kom derifra, men nå bare er besøkende i ukjent territorium. Soloen er en del av et større prosjekt med samme tittel.
Spilletider: 12:00, 14:00 og 16:00