The Nelken Line

Operataket

26. mai - Kl 12.30

Vi danser Nelken-linjen i Oslos gater lørdag 26.mai.

I forbindelse med dansen Nelken-linjen inviterer CODA til gratis workshop på Operaen for å lære dansen av tidligere Pina Bausch danser Dominique Duzynski. Arrangementet er ment for alle – unge, eldre familier og barn.

Den verdenskjente tyske koreografen Pina Bausch skapte dansen NELKEN i 1982, som beskriver de fire årstidene med enkle repeterende bevegelser. NELKEN-linjen har blitt arrangert i hele verden, og nå i Oslo!

Du kan delta på workshop enten fredag 25.mai kl.17.00 eller lørdag 26.mai kl.12.30 før vi tar dansen ut i Oslos gater lørdag 26.mai. fra Operataket og/eller Stortinget.

Det vil produseres en film som vil legges ut på Pina Foundation sine sider, i likhet med resten av verden som har danset den.

CREDITS

Om du ikke har mulighet til å delta på workshop, men vil være med på dansen lørdag 26. mai kan du lære bevegelsene fra denne videoen.

Meld deg på Nelken- linjen og workshop her
Sted: Den Norske Opera & Ballett
Tid: 25. mai kl. 17.00 – 18.00 eller 26. mai kl. 12.30 – 13.30

PS! I tråd med prosjektets grunntanke produserer CODA en film fra arrangementet. Denne deles på Pina Bausch Foundation og på våre nettsider. Alle som blir med på arrangementet godkjenner med dette at de er med på denne filmen.