Yoga (Ashtanga)

Rom for Dans

27. september - Kl 08.00

28. september - Kl 08.00

29. september - Kl 08.00

30. september - Kl 08.00

1. oktober - Kl 08.00

Alexander Medin (Oslo)
Pedagog

Deleier og grunnlegger av Puro Yoga. Alexander har undervist Yoga rundt om i verden i mer enn 10 år, og er en av få som er sertifisert til å instruere/ undervise Ashtanga Yogas alle tre serier av Sri K. Pattabhi Jois og Ashtanga Yoga Research Institute (AYRI) i Mysore. Han har tidligere vært profesjonell danser og norgesmester i boksing. I 2004 tok han en mastergrad i Sanskrit og indiske religioner i London. Alexander har faglig ansvar, er ansvarlig for Mysore-undervisningen og holder yogalærerutdannelse på Puro Yoga.

Beskrivelse av klasse

Klassene vill bruke Ashtanga yoga till å utforske hvordan vi puster. Mens vi holder yoga posisjonene, så vel som hvordan vi puster når vi rører oss inn og ut av de. Yogaens prinsipper mener att spenninger lett låser seg i kroppen når vi ikke puster ordentlig. Pusten er vår kontakt med livskraften og når vi lærer oss å åpne opp til pusten litt bedre vill også spenninger i kroppen frigjøres. Dette gjør kropp og sinn mer grasiøs og rørelsene som følger får en annen kvalitet.

“We are all students of life and Yoga puts us in contact with who we truly are – beyond our wildest imagination, expectations and fears – and hopefully instils an integration of something that is uncluttered by our conditioning, something that is real at all times.”
– Alexander Medin

Les mer på http://www.proda.no

http://www.puroyoga.no