Forestillingen Siguifin erstattes med «NEXT» av samme koreograf

Kjære publikum, 

Vi må dessverre meddele at forestillingen «Siguifin,» som skulle avholdes på Bærum Kulturhus den 18. og 19. oktober, utgår på grunn av den betente situasjonen i Mali og Burkina Faso.

Forestillingen erstattes med «NEXT» av samme koreograf og med samme kompani. Mali og Burkina Faso har blitt erklært som «rød sone» av EU, noe som har gjort det ekstremt utfordrende å skaffe visum for danserne som er involvert i prosjektet. Til tross for våre beste anstrengelser, har vi dessverre ikke funnet en løsning som kan muliggjøre forestillingen. Vi synes den oppståtte situasjonen er svært beklagelig, og er spesielt lei oss for de medvirkende i Siguifin.

Vi er til gjengjeld utrolig glade for å kunne presentere en helaftens forestilling med samme enestående koreograf, Amala Dianor. Forestillingen «NEXT» starter med to solostykker, der Dianor selv opptrer i ett av dem, og kulminerer i en spektakulær opptreden med hele 11 dansere på scenen!

Her kan du lese mer om «NEXT». 

Praktisk info:

Publikum som allerede har kjøpt billetter til «Siguifin», vil selvsagt få overført disse til den nye forestillingen, og få tilsendt nye billetter. Ønsker du å få refundert billettene, ber vi deg vennligst ta kontakt med Bærum Kulturhus’ billett-telefon – 815 11 777 (tirsdag – fredag) eller svare på e-posten du mottar fra Bærum Kulturhus før 25. september. 

Vi beklager igjen for denne uventede programendringen, og ser frem til å ønske velkommen til en uforglemmelig kveld med «NEXT»