The DEN produsentseminar

Påmeldingen til The DEN-seminar i regi av CODAdancefest21 på Danse- og teatersentrum 21. og 22. oktober er åpen!

Nå er det klart for siste del av seminar-rekka, et to-dagers seminar moderert av PeO Sander, lektor i Scenkonstproduktion på Stockholms Konstnärliga Högskola. Det blir innspill fra produsenter og kunstnere fra inn og utland, og mulighet for nettverksbygging og gode samtaler. Vi får besøk av Ragnheidur Skuladottir, (festivaldirektør for Festspillene i Nord-Norge), Amy Fee (daglig leder av Danscentrum Sverige) og Gunn Hernes (direktør på Nordens hus på Færøyene). 

Tema for disse to dagene er «Modeller for å jobbe i en kunstverden i endring.»

Det avsluttende 2-dagers seminaret, Produsentdagene, holdes under CODA dancefest21 i Observatoriegata 1B, møterom 70 21.-22. oktober.
Påmelding: https://forms.gle/bK5trEBGqcw9jS4A7 
Frist for påmelding: 10. oktober

Det blir samtaler rundt blant annet ny produksjonskompetanse, bærekraftig turnering, forberedelser for en ny fremtid, mangfold og inkludering, kommunikasjon med publikum i pandemien og modeller for forandring. Deltakernes egner erfaringer og spørsmål er viktige deler av dette seminaret, og det vil være tid for utveksling og spørsmål.

En nestor innen scenekunstproduksjon,  PeO Sander, er lektor i Scenkonstproduktion på Stockholms Konstnärliga Högskola. Han har mangeårig erfaring fra å jobbe med ulike scenekunstmiljøer som produsent i produksjoner og prosjekter, konsulent i et trettitalls scenekunstorganisasjoner og i forskjellige utdanningsmiljøer.

Samarbeidspartnere
The DEN – Dance Expo Norway presenteres I samarbeid mellom CODA Oslo International Dance Festival, Black Box teater, Bærum Kulturhus, Dansens Hus, Den Norske Opera & Ballett, Performing Arts Hub Norway, Oktoberdans, Ravnedans, DanseFestival Barents, Kortreist Dansefestival, Multiplié Dansefestival, Kunsthøgskolen i Oslo og Stockholm Kunstnärliga Högskola.

Støttet av Nordisk Kulturfond, Kulturrådet – Kreativ Næring og Oslo Kommune.